Regels en aansprakelijkheid

Wij hopen natuurlijk dat als je deelneemt aan onze activiteiten ook alles plezierig verloopt en vooral dat je het leuk vindt om te komen. Om dit te kunnen waarborgen moeten we bepaalde (spel) regels opstellen, lees het onderstaande aandachtig door.

De organisatie/vrijwilligers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade,verlies of diefstal van goederen en blessures of verwondingen van personen. 

 • A. Toegang tot activiteiten is voor alle Beek en Donkse tieners van 10 t/m 15 jaar. Tevens tieners die op de Heikant of “over de brug” wonen maar in Beek en Donk op de basisschool zitten.
 • B. Buiten de tijden die bij de betreffende activiteit zijn aangegeven ligt de verantwoording bij de ouders. Wij vragen per activiteit aan te geven bij de inschrijving of de tiener na een activiteit alleen naar huis mag of wordt opgehaald.

Belangrijk is te weten dat: EENMAAL ‘BINNEN IS BINNEN’. DIT GELDT VOOR IEDEREEN.
Indien je iets later wil komen geef dit dan door bij de aanmelding. Je mag niet eerder dan de aangegeven tijd naar huis. Indien je eerder dan de aangegeven eindtijd toch naar huis moet, dan verwachten wij dat je opgehaald wordt door een ouder en dat je je afmeldt met de ouder/verzorger bij de leiding. Wordt je bijvoorbeeld ziek dan nemen wij telefonisch contact op met een van de ouders zodat je afgehaald kan worden. Alleen op deze manier kunnen we zaken onder controle houden en is een veilig thuiskomen gewaarborgd.

 • C. Je aanwezigheid wordt geregistreerd bij binnenkomst.
 • D. Er mag bij ons niet gerookt worden.
 • E. Er worden geen alcoholische dranken geschonken, het is ook ten strengste verboden zelf alcoholische dranken mee te nemen.
 • F. Regel D en E gelden ook voor drugs e.d.
 • G. Bij wangedrag, kan toegang worden ontzegd en worden ouders op de hoogte gesteld.
 • H. Maak je iets kapot of is er sprake van (vervolg) schade dan zullen de kosten verhaald worden bij je ouders. Ga respectvol om met onze spullen en die van anderen ! ! !
 • I. Activiteiten elders zullen per fiets of auto worden bezocht. Er kan een beroep worden gedaan op ouders om te rijden. De organisatie gaat er dan vanuit dat iedereen geldige autopapieren/verzekeringen bezit.
 • J. Bij activiteiten in het Ontmoetingscentrum is het niet toegestaan om zelf drinken/eten mee te nemen.
 • K. Tijdens de activiteiten zullen er foto’s gemaakt worden ten behoeve van reportages, website, promotiedoeleinden e.d. Door deel te nemen aan een activiteit geven de ouders/verzorgers van de tiener toestemming aan de organisatie om deze opnames te gebruiken voor deze doeleinden !

De leiding van Tienerwerk “De Boemerang” beslist in alle gevallen waarin deze huisregels niet zijn voorzien. 

Neem deze regels ook met uw kind door.

Wij kunnen geen uitzonderingen maken op de leeftijd! Pas als een kind TIENER is mag hij/zij deelnemen aan de activiteiten.

Wij gaan er vanuit dat u als ouder begrip heeft voor deze “regels”. Wij proberen het voor de tieners dan ook zo plezierig mogelijk te maken tijdens de door ons geplande activiteiten.

Mocht er onverhoopt toch iets zijn, hopen wij dat u contact met ons opneemt. Wij zullen daar waar noodzakelijk informatie vertrouwelijk behandelen.

Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's