Inschrijfformulier Jumpsquare

ER IS NOG 1 PLEKJE BESCHIKBAAR

DAARNA KOM JE OP DE RESERVELIJST

Als je vandaag inschrijft ontvang je in de loop van de middag/avond een persoonlijk mailtje of je het laatste plekje hebt of dat je op de reservelijst staat. (Ik kan het overdag vanwege werk helaas niet steeds in de gaten houden.)

Mocht inschrijven via het formulier  niet lukken, dan kun je ook een mail met alle benodigde gegevens sturen naar [email protected] o.v.v. Jumpsquare.

Activiteit: JUMPSQUARE 26 JUNI

Voor alle kids uit Beek en Donk van groep 6 t/m 15 jaar.

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Geboortedatum

School

Indien school is overig vul hier de naam van de school in

Groep/leeftijd

E-mailadres

Eerste Telefoonnummer

Tweede telefoonnummer

Aanvullende informatie

Wilt u vrijwilliger zijn bij deze activiteit?
JANEE

Mogen wij u op onze vrijwilligerslijst noteren?
(Wij nemen dat bij toekomstige activiteiten contact met u op.)
JANEE
Zo JA, typ dan even uw naam het vak 'Aanvullende informatie' hierboven.

Indien u JA heeft geantwoord om vrijwilliger te zijn op 26 Juni, dan informeren wij u uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de activiteit als wij uw inzet als vrijwilliger nodig hebben. Hoort u niets... dan is het niet nodig.

Door in te schrijven voor dit event geeft u automatisch toestemming voor het fotograferen/filmen van uw kind en het gebruik van deze afbeeldingen/film voor publicatiedoeleinden (website, social media, Mooi Laarbeek Krant e.a.). Daarnaast geeft u middels inschrijving ook automatisch toestemming voor het opslaan van de door u ingevulde gegevens in onze administratie voor een periode van max. 2 jaar.