Hacked by ./Finix

Voor iedere activiteit vragen wij om uw tiener aan te melden via het inschrijfformulier welke bij elke activiteit geplaatst wordt.

Hiermee kunnen wij controleren of iedereen die zich opgeeft ook binnen is en hebben wij van iedere https://bstincontri.it tiener de gegevens. Heeft uw tiener zich aangemeld maar is hij/zij ziek of er komt iets tussen dan ontvangen wij graag een afmelding minimaal 2 uur voor aanvang van de activiteit via find-bride scam whatsapp of op het e-mailadres [email protected]

Stap 1: Activiteit zoeken

  • Ga naar de Agenda en zoek de activiteit waar je jezelf voor wil aanmelden
  • Of klik aan de rechterkant op deze pagina een van de aankomende activiteiten aan

Stap 2: Aanmelden

  • Vul het aanmeldformulier in wat onderaan de pagina van een activiteit staat
  • Je krijgt automatisch een e-mail met daarin een overzicht van je aanmelding plus eventuele verdere informatie

Niet-Laarbeekse tieners naar disco

Voor de disco’s op onze eigen locatie De Boemerang hebben wij altijd plek voor voldoende tieners. De kosten voor deze disco’s betalen wij veelal vanuit de eigen bijdrages welke wij aan de tieners vragen. Mocht je zoon of dochter bijvoorbeeld toevallig een keer een logeetje hebben tijdens een van onze disco’s, neem dan even contact met ons op. Hoogstwaarschijnlijk kan hij/zij dan als introducĂ© mee naar de disco.

 

Regels en aansprakelijkheid

De organisatie/vrijwilligers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade,verlies of diefstal van goederen en blessures of verwondingen van personen.

Voor verdere informatie omtrent de (huis)regels en verplichtingen.

 

AVG

LET OP! In het kader van AVG:
Door inschrijving voor onze events geeft u automatisch toestemming voor het find-bride scam opslaan van de in het inschrijfformulier ingevulde gegevens voor een periode van maximaal 2 jaar na inschrijving. Tevens geeft u door inschrijving automatisch akkoord voor het gebruik van tijdens het event gemaakte foto’s en film (waarop uw kind kan zijn afgebeeld) voor publicatiedoeleinden. Indien u hier geen https://bstdating.de toestemming geeft, gelieve dit op het inschrijfformulier aan te geven.