Knallend Kerstfeest – 21 december 2019

.

Jaarafsluiting met een “Knallend Kerstfeest”

19.00 tot 21.30 uur
Kosten 5 euro (incl. braskaart)

Op zaterdag 21 december willen we graag met alle kids van groep 6 t/m groep 8 uit Beek en Donk het jaar afsluiten met een “Knallend Kerstfeest” in De Boemerang.

Wij vonden het een geweldig jaar met geslaagde activiteiten, waarvoor we jullie graag willen bedanken. We hopen dat jullie ook van alle leuke momenten hebben genoten; Jumpsquare, meidenmiddag, DJ workshop, discoschaatsen en natuurlijk BoemBeatz Festival, de BoemBeatz afterparty en onze jaarlijkse carnavalsdisco. Superblij waren wij met steeds weer grote aantallen deelnemers aan onze activiteiten, volop gezelligheid en superleuke reacties.

We hopen dat jullie zin en tijd hebben om ook de laatste activiteit van dit jaar samen met ons een superfeest te vieren. 

Het zou leuk zijn als jullie speciaal voor dit Knallende Kerstfeest in feestelijke kleren willen komen. Denk hierbij aan mooie jurken, zwierige rokken, zwarte broeken, stoere jasjes, spierwitte stijlvolle blouses of shirts;  in Gala-Glitter-Glamour stijl. Maar alleen als je het leuk vindt hoor! Niets moet, alles mag. Wij zorgen dat we ook wat leuke accessoires en schmink hebben om jezelf in kerstsfeer te pimpen. Maar ook hiervoor geldt weer, het is geen must. Het enige wat moet is er samen met ons en de andere kids voor zorgen dat we allemaal een top avond hebben.

Naast de gebruikelijke goede muziek door een DJ van Teen Events, dit keer natuurlijk ook kerstmuziek, zorgen we voor extra speciale thema hapjes en drankjes. Wat dacht je van een heerlijke beker warme chocolademelk met slagroom of een marshmellow? Of misschien heb je meer zin in een kerstkransje van koek, chocolade of schuim. Gewoon een bekertje frisdrank en een zakje chips hebben we ook hoor. 

Vraag je vrienden/vriendinnen of ze mee gaan. Dan maken we er met zijn allen weer een superfeest van!

 

INSCHRIJVEN

 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's