De Boemerang Whatsapp Groep

DE BOEMERANG WHATSAPP GROEP

Snel delen van onze nieuwe activiteiten

 

Whatsapp heeft een mooie nieuwe functionaliteit waardoor het mogelijk is een Groepapp aan te maken waarin alleen de beheerder berichten kan plaatsen. Reageren is dus niet mogelijk in deze groepsapp. Dat scheelt een hoop vaak overbodige info.

Dit lijkt ons als bestuur van Tienerwerk De Boemerang een  mooie optie om op een snelle en effectieve manier ons nieuws m.b.t. bijvoorbeeld nieuwe activiteiten met de groepsleden te delen. Hierdoor ben je op de hoogte van een nieuwe activiteit zodra deze op onze website staat en inschrijven mogelijk is.

Wil je je aanmelden voor “De Boemerang Whatsapp Groep”? 

DIRECT AANMELDEN

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's