Gamen op zondag – 17 november

 

Gamen op zondag

Op zondagmiddag 17 november willen we met een groep tieners vanuit De Boemerang twee uurtjes gaan gamen bij eSports Center op Strijp-S in Eindhoven. Het aanbod van spellen bij eSports is zeer uitgebreid; iedereen kan spelen wat hij/zij echt leuk vindt. Vooral Fornite en de moderne party games zoals Mario Kart, Super Smash Bros en Mario Party zijn erg populair bij eSports.

Er kan gespeeld worden op PC’s in de grote ruimte, op het PlayStation eiland, op de Nintendo Switches in de console rooms en op de banken bij de beamer. Je kunt zelf een spel uitkiezen om te spelen of in kleinere groepjes in de console ruimtes of grote ruimte spelen. Wil de helft graag Mario Kart en de andere helft Just Dance? Geen probleem. Met zijn allen Fortnite spelen waarvan een gedeelte op de PC’s en de rest op de PlayStation? Ook dat kan. Zelfs op hetzelfde eiland waar jullie het samen of tegen elkaar opnemen! 

Er is onbeperkt limonade en iedereen krijgt een busje pringles of een zakje snoep.

Voor wie: de tieners uit Beek en Donk van groep 6 t/m 2e klas middelbare school
Waar:       eSports Center Eindhoven, Ir. Kalffstraat 313A in Eindhoven
Datum:    zondag 17 november 2019
Tijd:         13.30-15.30 uur
Kosten:   € 5,00 (bij aankomst bij eSports op de 17e te voldoen bij Wendy Aikema)
Vervoer:  EIGEN VERVOER (regel dit even met andere ouders onderling)

LET OP! Er is plek voor maximaal 30 kids.
De eerste 30 inschrijvers krijgen binnen een week een bevestiging per mail. Ben je niet bij de eerste 30 aanmeldingen, dan kom je op de reservelijst en ook hiervan krijg je binnen een week een berichtje.

INSCHRIJVEN

 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's