Discoschaatsen – 22 maart 2019

 

DISCOSCHAATSEN op 22 maart

Een sportief discofeest voor alle kids van groep 6 t/m 15 jaar

Op vrijdag 22 maart is het de allerlaatste avond van het winterseizoen 2018/2019 dat je kunt gaan Discoschaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Dat willen wij vanuit De Boemerang natuurlijk niet missen. Een mooi vervolg op onze zeer geslaagde carnavalsdisco van 1 maart. We blijven feesten. Alleen heeft ons discofeest op 22 maart een sportief en winters tintje. 

INSCHRIJVEN

Te gekke muziek, een uitstekende DJ en een fantastische computergestuurde lichtshow. Dit maakt van de discoavond bij IJssportcentrum Eindhoven een te gek feest. Een spektakel voor alle kids die van schaatsen houden. Wil je een nummer aanvragen, dan kan dat bij de dj. Deze staat in het midden van het ijs op een podium.

LET OP!
Tijdens het discoschaatsen zullen er ook veel andere kids én volwassenen zijn, de baan is niet volledig voor ons gereserveerd. Schaatsrekjes/hulpjes zijn niet toegestaan op de binnenbaan. Op de 400 meter baan alleen tot 20.30 uur.

Locatie:         IJssportcentrum, Antoon Coolenlaan 3, Eindhoven
Kosten:         gratis
Tijd:               19.30 uur tot 21.30 uur
Vervoer:        eigen vervoer (onderling regelen/afstemmen)

  • Inclusief: iets te drinken en iets lekkers (zelf meenemen mag)
  • Exclusief: schaatsen (zelf meenemen, of terplekke huren)
  • Het dragen van handschoenen is verplicht (voor de veiligheid en tegen de kou)
  • Op dit moment hebben wij gereserveerd voor max. 50 kids

Schaatsen huren
Mocht je geen schaatsen hebben, dan kun je deze terplekke huren. De kosten hiervoor bedragen 5 of 6 euro per paar, afhankelijk van welke je kiest. Voor het huren van schaatsen moet je wel je ID (of pasje met naam) achterlaten als borg. Voor meer informatie klik hier.

Tip
De ijsbaan is een stuk gladder als natuurijs. Als je eigen schaatsen niet super scherp geslepen zijn kan dit wat moeilijker schaatsen als of tijdelijke ijsbaantjes of natuurijs. Ook in deze gevallen kunnen huurschaatsen helpen, of natuurlijk je schaatsen nog even (laten) slijpen.

Heb jij zin om in je uppie, met je vrienden/vriendinnen en andere Boemerangers mee te gaan Discoschaatsen in Eindhoven? Schrijf je dan in via onderstaande link.

INSCHRIJVEN

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's