Carnavalsdisco – 1 maart = VOL


Carnavalsdisco = VOL

Na het grote succes van vorig jaar met meer dan 60 feestende kids, is er ook dit jaar weer een Carnavalsdisco in De Boemerang. Voor alle kids uit Beek en Donk van groep 6 t/m groep 8 draait onze carnavals-DJ de hele avond een mix van carnavalskrakers, top 40 hits en op verzoek alle andere denkbare dansbare stampende bonkende nummers. Wij gaan lossssss!

Datum: 1 maart
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.25 uur)
Locatie: De Boemerang, Otterweg 29 (links van het ontmoetingscentrum)
Entree: 5 euro, incl. braskaart (4 x drinken, 1 x snoep, 1 x chips)

Let op! Maximaal 100 feestplekken.

*** ALS JE NU INSCHRIJFT KOM JE OP DE RESERVELIJST ***

Wij vinden het super leuk als je verkleed komt, maar dit is geen moet. Alles mag! Je kunt dansen, feesten, hossen, chillen, kletsen, hangen… Als jij maar een geweldige avond hebt. Jeugdprins Luukske XXXIII en Jeugdprinses Sophie komen samen met ons dit carnavalsfeestje bouwen. Zij zullen samen met hun Raad van 11 in De Boemerang zijn.

INSCHRIJVEN VOOR DE RESERVELIJST

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's