Sportworkshop bij sportcentrum Coach in Beek en Donk

De volgende activiteit van De Boemerang is de Sportworkshop bij sportcentrum Coach op vrijdag 25 april van 19.15 tot 21.00 uur (Let op!! Andere tijden) voor alle tieners van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Locatie is Willemstraat 3a, Beek en Donk en de entree is 1,00 euro.

In het kader van de sportweek heeft Tienerwerk Beek en Donk gekozen om de kinderen een workshop aan te bieden van Spinning, Fitnes en een Workout op muziek.

Zorg dat je om 19.15 bij het sportcentrum bent. Je kunt je daar dan omkleden als je wilt.Daar worden 3 groepen gemaakt en kun je alle drie de onderdelen gaan ervaren.

Neem wel een flesje water mee want dat zul je vast wel nodig hebben!!

Op www.sportcentrumcoach.nl kun je alvast een kijkje nemen!!

Mis het niet! Ben sportief en ga de uitdaging aan!!

Aanmelden kan via de website www.boemerangbeekendonk.nl 

Vorige activiteit

Zondag 13 april is tienerwerk de Boemerang in het gezelschap van 75 tieners een dagje naar Toverland geweest. Om 09.00 uur was het verzamelen bij het ontmoetingscentrum. Blijkbaar had iedereen er veel zin in want op een enkeling na was iedereen al ruimschoots voor 09.00 uur aanwezig.

Eenmaal in Toverland aangekomen en binnen een verzamelplaats gezocht te hebben, kon iedereen “los”. Lekker door elkaar geschud worden in de Troy, racen op de motors of lekker nat worden in de boomstammen en Djengu river. Voor de dare devils was er natuurlijk ook nog de survivalbaan. Kortom er was voor ieder wat wils. De tieners en begeleiders hebben zich dan ook uitstekend vermaakt. Om 16.15 uur was het helaas al weer tijd om naar huis te gaan. Nadat alle hoofden geteld waren gingen iedereen weer richting Beek en Donk. Deze dag was niet mogelijk geweest zonder de hulp van alle ouders die de tieners mee weggebracht en opgehaald hebben. Bij deze dan ook allemaal hartelijk bedankt voor jullie hulp.

Het volledige programma van activiteiten en alle foto’s van Tienerwerk “De Boemerang” staan op de website. Op de hoogte blijven kan ook via www.facebook.com/tienerwerk.deboemerang of volg ons op www.twitter.com/De_Boemerang

 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's