Speciaal voor tieners op het voortgezet onderwijs!!!

Beste PLUSSER,

 De tijd op de basisschool zit er weer op. Je zit al weer enige tijd op het voortgezet onderwijs.

Mooi, want dan is het eindelijk voor jou zo ver dat je je nu gratis kunt aanmelden bij &RG-PLUS en ben jij ook welkom bent bij DE LAARBEEKSE PLUS DISCO’S!

Hierbij ontvang je dit (digitale) inschrijfformulier om hiermee gratis een &RG-PLUS membercard aan te vragen. Met deze gratis membercard krijg je korting op entree en voorrang op niet &RG-PLUS leden.

&RG-PLUS is een onderdeel van Tienerwerk Lieshout (&RG teens) zij verzorgen samen met Tienerwerk Beek en Donk (De Boemerang), Tienerwerk Mariahout (Yammas) en Tienerwerk Aarle-Rixtel (Cendra) in het kader van Tienerwerk Laarbeek de “Plus disco” avonden voor kinderen van het voortgezet onderwijs tot en met 15 jaar die woonachtig zijn in Laarbeek.

 

Na de aanmelding ontvang je een pasje, we noemen dit een membercard waarmee toegang tot de “Plus disco” avonden hebt. Vaak wordt er nog een kleine vergoeding gevraagd, in ieder geval minder dan wanneer je geen lid zou zijn. Dit pasje blijft je eigendom en samen met het pasje ontvang je het reglement dat hieraan verbonden is.

Het pasje krijg je uitgereikt op de eerstvolgende “Plus disco” of worden rondgebracht, we berichten je erover.

Vrienden of vriendinnen van buiten Laarbeek zijn natuurlijk ook van harte welkom op onze discoavonden, mits zij ook op het voortgezet onderwijs zitten en niet ouder zijn dan 15.

Zij betalen dan een nader te bepalen entreeprijs maar hebben geen &RG-PLUS membercard nodig. Overige activiteiten welke door Tienerwerk Lieshout worden georganiseerd voor &RG-PLUS leden kunnen vooralsnog alleen bezocht worden door &RG-PLUS leden woonachtig in Lieshout.

 

Informatie over onze “Plus disco’s” en activiteiten vind je op onze Tienerwerk Laarbeek site, worden kenbaar gemaakt door posters op belangrijke plaatsen in Laarbeek en in de plaatselijke en regionale kranten. Ook zullen deze “Plus disco’s” en activiteiten op de lokale Tienerwerk websites aangekondigd worden.

 Vraag hem snel aan!!!!!

Aanvraag pasje Plus Disco

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Adres + huisnummer

Postcode

Woonplaats

Geboortedatum

Geslacht

Naam school

Klas

Telefoonnummer tiener

E-mailadres tiener

Upload hier een goed gelijkende pasfoto..

Onderstaande gegevens dienen door een ouder/verzorger ingevuld te worden.

Telefoonnummer ouder/verzorger (liefst mobiel nummer)

E-mailadres ouder/verzorger

Ik/wij ouders/verzorgers gaan akkoord dat onze tiener deelneemt aan plus activiteiten .

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's