Rommelmarkt “De Boemerang” bij Dave v/d Burgt

“Tienerwerk De Boemerang” organiseert 6 april weer een rommelmarkt in Beek en Donk.

Al lente kriebels?? Iedereen die graag de zolder/schuur/garage op wilde ruimen heeft NU de kans!! Er is de mogelijkheid om een tafel te huren voor 10 euro.tienerwerkbeekendonk_poster_2014-04-06_rommelmarkt_A3_1.0

Zondag 6 april organiseert Tienerwerk “De Boemerang” in Beek en Donk weer een Rommelmarkt. Van 10.00 tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom in Cafe zaal Dave v/d Burgt, Heuvelplein 21 te Beek en Donk. Met de vele bezoekers op de rommelmarkt van 6 oktober j.l. was het tienerwerk al heel tevreden maar de verwachting is nu om nog meer mensen te ontvangen!! De opbrengst komt weer volledig ten goede voor de tieners van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk.

Contact Tienerwerk De Boemerang voor het huren van een tafel of informatie: Telefoonnummer 06-28775326

Email: [email protected]

Website: www.boemerangbeekendonk.nl

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's