Eerste “Foute avond” in de Boemerang slaat aan!!

Zoals beloofd was er deze avond GEKKIGHEID IN DE TENT bij tienerwerk in Beek en Donk!! Fouter dan dit kan absoluut niet! De hits van vroeger kwamen boven water en iedereen was prettig gestoord. Het was een waanzinnige avond!!

Ballonnen en allerlei andere hebbedingetjes werden in het publiek gegooid, er werd een stoelendans gedaan, de vogeltjesdans sloeg aan en verder kwamen er nummers voorbij zoals o.a. de Tomatenplukkers, Snollebollekes en Grease . Het bijzondere van deze avond was dat twee van onze vrijwilligers zelf DJ waren wat een hele goede keuze bleek te zijn. De sfeer zat er goed in.

Alle foto’s van deze avond staan op onze website dus maar gauw weer even kijken!! Heb je deze avond gemist dan zorg maar dat je er de volgende keer bij zult zijn!!

De volgende activiteit van de Boemerang is het uitstapje naar Toverland op zondag 13 april van 09.00 tot 17.00 uur voor alle kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk.  Aanmelden en meer informatie via de website www.boemerangbeekendonk.nl.

Vol=Vol

Verzamelplaats is bij de tienerruimte (de achterkant van het Ontmoetingscentrum).

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en foto’s kan ook via www.facebook.com/tienerwerkbeekendonk of volg ons op www.twitter.com/De_Boemerang

Tevens doet Tienerwerk De Boemerang mee aan NL-doet op vrijdag 21 maart van 9.00 tot 21.00 uur! Wij zijn hiervoor op zoek naar handige (timmer-) mannen/vrouwen die ons deze dag vrijwillig willen komen helpen (dagdeel kan ook natuurlijk!)!! We willen dansblokken gaan maken voor de tieners! Help ons en de tieners en geef je op via 06-28775326. Alvast bedankt!

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's