Een té gekke Dance workshop Breakdance & Hiphop van Manders Dance Factory bij Tienerwerk “De Boemerang”!!

Beek en Donk,

Dat Breakdance en Hiphop een enorme hype aan het worden is dat is bekend. Afgelopen vrijdag konden de tieners kennis maken met deze vorm van dansen. Ze oefenen de meest coole moves!!

Kim van Manders Dance Factory uit Gemert gaf de Hiphop les en Tim van dansschool Friends uit Eindhoven (die ook samenwerkt met Manders Dance Factory) nam de Breakdance les voor zijn rekening!! Het laatste half uurtje bestond uit een battle die zo gaaf verliep. De jongens haalde alle moves uit de kast om te imponeren; de meiden gaven hier een duidelijk gehoor aan!! Een echte battle die werd afgesloten door breakdance van de dansleraar Tim en hiphop van lerares Kim.

Tieners die geïnteresseerd zijn geraakt door dans of voor degene die deze avond helaas hebben moeten missen en het toch eens willen gaan proberen kunnen contact opnemen met 06-20882266 José Manders of via www.dansschoolmanders.nl

 

Laarbeek,

Heart Beats is de derde &RG PLUS ON TOUR disco welke plaats zal vinden op 14 februari in Club Energie ruimte van het Dorpshuis te Lieshout. Deze disco’s zijn bedoeld voor de Laarbeekse tieners van het voorgezet onderwijs met een leeftijd van 13 t/m 15 jaar en het is van 20.30 tot 23.30 uur. Kijk voor kaartjes www.tienerwerklaarbeek.nl

 

Beek en Donk,

De volgende activiteit van De Boemerang is Carnaval Disco op vrijdag 28 februari  van 19.30 tot 22.00 uur voor alle tieners van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Ingang tienerruimte is aan de achterkant van het ontmoetingscentrum en de entree is 1,00 euro. Je mag een vriend of vriendin meenemen!!

Dus… de carnaval gaat pas écht beginnen bij “De Boemerang”!! Kom je verkleed dan kun je weer zoals gewoonlijk een prijsje winnen. Heb je geen zin om je te verkleden dan ben je natuurlijk ook van harte welkom (we wisselen de carnavalsmuziek af met gewone muziek)!!

Het volledige programma van activiteiten en alle foto’s van Tienerwerk “De Boemerang” staan op de website. Op de hoogte blijven kan ook via www.facebook.com/tienerwerk.deboemerang of volg ons op www.twitter.com/De_Boemerang

 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's