Open dag De Boemerang en opening Tienerveldje!

Open dag De Boemerang en opening Tienerveldje!

 

Op 11 januari 2014 nodigt “De Boemerang” tieners en ouders uit voor onze open dag tijdens de Gezondheids- en welzijnsmarkt.

Samen met bibliotheek de Lage Beemden, nieuwe gymzaal, Ontmoetingscentrum, Kindcentrum de Raagten, ViERBINDEN, Radio Kontakt zijn wij open van 11.30u tot 16.00u. Alles is in en rond het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk.

 

Het nieuwe Tienerveldje wordt om 13.00 uur geopend. De tieners van de 4 basisscholen zijn gevraagd om een tekening en een naam te maken/verzinnen voor ’t bord wat onthuld gaat worden…..De winnaars worden dan ook bekend gemaakt en verder heeft de werkgroep voor een leuke en spectaculaire opening gezorgd, dus zorg dat je erbij bent!!

Tijdens de open dag van De Boemerang kunnen de tieners wat knutselen en gebruik maken van de aanwezigen spellen. De koffie staat klaar voor ouders die eens binnen willen kijken!

 

In de kerstvakantie hebben wij weer een filmmiddag georganiseerd. De tieners lagen heerlijk relaxed op de zitzakken met een zakje popcorn te kijken naar de film “Spijt” op het grote scherm.

De volgende activiteit van de Boemerang is een “Happy New Year Party”-Disco op vrijdagavond 10 januari van 19.30-22.00 uur voor alle kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk.

Nieuw is dat de tieners een vriendje/vriendinnetje mee mogen nemen van buiten Beek en Donk!

Ingang via de eigen ingang van de tienerruimte, dit is achter (bij de parkeerplaatsen) van het ontmoetingscentrum en de entree is 1 euro. Aanmelden kan via de website www.boemerangbeekendonk.nl.

 

De eerstvolgende PLUS ON TOUR Disco is SNOW BEATS. Voor de tieners van 13 t/m 15 jaar uit Laarbeek op vrijdag 17 januari bij “De Boemerang”in Beek en Donk. Kaarten zijn te koop bij Shoes4you, Heuvelplein 10C in Beek en Donk, Snoeperij Jantje, Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel, D.I.O drogisterij Mark, Dorpsstraat 5 in Lieshout, Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout. 

Heb jij al een Membercard?? Vraag ‘m snel GRATIS aan via www.tienerwerklaarbeek.nl.

Een pashouder krijgt eerder informatie over de kaartverkoop en kan tegen betaling van 1 euro een toegangskaartje voor de PLUS disco kopen.

Heeft men geen membercard en kan men een schoolpas of ID laten zien betaalt men 3 euro.

Zie voor meer informatie www.tienerwerklaarbeek.nl

 

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en foto’s kan ook via www.facebook.com/tienerwerkbeekendonk of volg ons op www.twitter.com/De_Boemerang

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's