Beauty&Game Night en SnowBeats staan gepland bij het Tienerwerk in Beek en Donk

Beauty&Game Night en SnowBeats staan gepland bij het Tienerwerk in Beek en Donk

 

Beek en Donk,

Afgelopen vrijdag was er de Happy NewYear Party voor de tieners van 10 t/m 15 jaar.

Er werd samen met DJ Dennis en een Happy NewYear song getoast op een goed 2014. Dat het tienerwerk maar weer zo succesvol mag zijn als 2013!!

 

Op zaterdag 11 januari 2014 was iedereen uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen in de Tienerruimte. Het was open dag van 11.30u tot 16.00u.

 

Het nieuwe tienerveld (het ontmoetingsVELDJE) werd om 13.00 uur spectaculair geopend waarbij de PLUS uit Beek en DONK voetballen schonk voor de Raagtenschool en het Tienerwerk en tafeltennisvereniging Een en Twintig aanwezig was om beiden tafeltennisbatjes en 21 balletjes te overhandigen. Dit was mede om hun nieuwe buren welkom te heten.

 

De volgende activiteit van de Boemerang is de Beauty&Game Night op vrijdagavond 24 januari van 19.30-22.00 uur voor alle kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Voor de meiden is er van alles te doen wat met Beauty te maken heeft, en wat dacht je van een echte foto-shoot! Voor de jongens is de tienerruimte omgetoverd tot game-ruimte, met x-box, playstation en de WII….Meld je aan en maak ’t mee!!

 

Ingang tienerruimte is aan de achterkant van het Ontmoetingscentrum en de entree is 1 euro. Aanmelden kan via de website www.boemerangbeekendonk.nl.

 

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en foto’s kan ook via www.facebook.com/tienerwerkbeekendonk of volg ons op www.twitter.com/De_Boemerang

 

 

De eerstvolgende PLUS ON TOUR Disco SNOW BEATS voor de tieners van 13 t/m 15 jaar uit Laarbeek is op vrijdag 17 januari bij “De Boemerang”in Beek en Donk. Kaarten zijn te koop bij Shoes4you, heuvelplein 10C in Beek en Donk, Snoeperij Jantje, Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel, D.I.O drogisterij Mark, Dorpsstraat 5 in Lieshout,Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout. Voor meer informatie zie www.tienerwerklaarbeek.nl

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's