Tienerwerk “de Boemerang” heel aktief!!

Tienerwerk “de Boemerang” heel aktief!!

 

Beek en Donk,

Vrijdag 21 december is tienerwerk De Boemerang weer met 43 Beek en Donkse tieners van 10 tot 15 jaar naar de schaatsbaan in Eindhoven geweest.

Een heel gezellige avond!!

De tieners hebben buiten heerlijk kunnen schaatsen, binnen was er zelfs discoschaatsen.

Tussendoor was er zelfs nog even tijd voor chips en drinken.

Bij deze willen we alle ouders en vrijwilligers hartelijk bedanken voor het rijden!!

 

Tienerwerk De Boemerang bestaat nu precies 1 jaar en dit wordt gevierd op de open dag van de Gezondheids en welzijnsmarkt op 11 januari 2014.

Bibliotheek de Lage Beemden, Nieuwe gymzaal, Ontmoetingscentrum, Kindcentrum de Raagten, ViERBINDEN, Radio Kontakt en Tienerwerk De Boemerang zijn allen open van 11.30u tot 16.00u. Alles is in en rond het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk.

Tevens wordt het nieuwe tienerveld achter het kindcentrum de Raagten om 13.00 uur geopend. De Tienerruimte van de Boemerang is open voor de tieners want je kan een leuke creatie maken en gebruik maken van alle spellen die aanwezig zijn, maar ook zeker voor de ouders die een kijkje willen nemen. Dus iedereen is bij deze van harte welkom!!!

 

De volgende activiteit van de Boemerang is een film middag op vrijdag 3 januari van 13.00 tot 16.00 uur voor alle kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk.

Ingang tienerruimte, dit is achter (bij de parkeerplaatsen) van het ontmoetingscentrum en de entree is 1,00 euro. Aanmelden kan via de website www.boemerangbeekendonk.nl.

 

Tevens is de eerstvolgende PLUS ON TOUR Disco SNOW BEATS voor de tieners van 13 t/m 15 jaar uit Laarbeek gepland op vrijdag 17 januari bij “De Boemerang”in Beek en Donk.

 

Het volledige programma van activiteiten en foto’s van Tienerwerk “De Boemerang” staan op de website. Op de hoogte blijven kan ook via www.facebook.com/tienerwerk.deboemerang of volg ons op www.twitter.com/De_Boemerang

 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's