Aprés ski 13 december 2013

Beek en Donk,

Afgelopen vrijdagavond was er de aprés ski disco bij tienerwerk in Beek en Donk. Party Jockey Tim was de DJ vanavond en maakte er weer een echt feestje van. Met af en toe een spelletje/wedstrijdje en schuim op de dansvloer zat er de sfeer echt wel in. Het viel ons op dat er voor het eerst minder tieners waren, we denken dat dit komt doordat de oudere tieners (13,14,15 jaar) door schuiven naar de PLUS ON TOUR disco’s (die steeds uitverkocht zijn!!) De kinderen die net 10 jaar zijn geworden zijn nog niet allemaal op de hoogte van  de activiteiten van het tienerwerk waardoor de nieuwe stroom van kinderen weer even op gang moet komen. Hierdoor is nu nieuw dat je één vriendje of vriendinnetje (of logeetje) mee mag nemen naar de disco’s.

Hopelijk komen er dan weer meer kinderen want het is zo gaaf en gezellig dat het jammer is om op zo’n avond er niet bij te zijn!!

 

De volgende activiteit van de Boemerang is schaatsen in Eindhoven op vrijdagavond 20 december van 18.30-22.30 uur voor alle kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Let op! Verzamelen bij de eigen ingang van de tienerruimte, dit is achter (bij de parkeerplaatsen) van het ontmoetingscentrum en de entree is 3,50 euro. Aanmelden kan via de website www.boemerangbeekendonk.nl. Inschrijving is  t/m 18 december!!

 

Tevens is de eerstvolgende PLUS ON TOUR Disco SNOW BEATS voor de tieners van 13 t/m 15 jaar uit Laarbeek gepland op vrijdag 17 januari bij “De Boemerang”in Beek en Donk.

 

Het volledige programma van activiteiten en foto’s van Tienerwerk “De Boemerang” staan op de website. Op de hoogte blijven kan ook via www.facebook.com/tienerwerk.deboemerang of volg ons op www.twitter.com/De_Boemerang

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's