1- Jarig bestaan van “De Boemerang” in Beek en Donk

11 januari 2014“Nieuw”, Nieuw”, Nieuw”,

Zo begon vorig jaar op 21 december tienerwerk Beek en Donk met haar eerste activiteit. Ondertussen is er veel gebeurd en ontzettend veel bereikt.

Het tienerwerk functioneert nu zelfstandig (kan nog wel altijd terugvallen op Vierbinden), ze heeft de eigen tienerruimte volledig opgeknapt, heeft een naam bedacht (De Boemerang) en een eigen website, facebook en twitter in de lucht. Heeft mede gezorgd voor een Laarbeekse website en heeft hele goede contacten met tienerwerk Lieshout, Aarle-Rixtel en Mariahout waardoor al meerdere activiteiten samen tot stand zijn gebracht zoals de Laarbeekse spooktocht en PLUS ON TOUR disco’s (zie tienerwerklaarbeek.nl)

In een jaar tijd heeft tienerwerk Beek en Donk elke maand één activiteit en één disco georganiseerd, activiteiten zoals het schaatsen, Beauty & Game night, weerbaarheidtraining, gps-tocht, sportworkshop, graffiti workshop, brandweeravond en een creatieve workshop waren allen heel succesvol en goed bezocht!!

 

De Boemerang gaat het 1 jarig bestaan een beetje vieren op de open dag van de Gezondheids en welzijnsmarkt op 11 januari 2014.

Bibliotheek de Lage Beemden, Nieuwe gymzaal, Ontmoetingscentrum, Kindcentrum de Raagten, ViERBINDEN, Radio Kontakt en Tienerwerk De Boemerang zijn allen open van 11.30u tot 16.00u. Alles is in en rond het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk.

Tevens wordt het nieuwe tienerveld daar geopend. Dus iedereen is bij deze van harte welkom!!!

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's