SenZation White 26 november 2013

26 november 2013

“SenZation White” uitverkocht en goede sfeer

Op 23 november jl. was  er een fantastische discoavond in de CLUB ENERGY ruimte van het dorpshuis van Lieshout bedoeld voor tieners van 13 tot en met 15 jaar welke op het voortgezet onderwijs zitten. Er was dit keer door alle dorpen veel aandacht besteed aan de noodzaak van een PLUSmembercard zodat jongeren uit geheel Laarbeek als eerste welkom zijn. Het heeft zijn vruchten afgeworpen, de opkomst was ruim boven de 150 gasten en men had gehoor gegeven aan het thema, vrijwel iedereen was in het wit verkleed.

Volledige verslag

Foto’s SenZation White

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's