Halloween disco bij “De Boemerang”.

 

Halloween disco

Afgelopen vrijdagavond was er de afsluiting van de Halloween tijd. Ruim 65 kinderen waren aanwezig waarvan merendeel zich verkleed of geschminkt had. Er werden 3 kinderen uitgekozen die er het mooist/engst uit zagen. Hun mochten een prijs uitzoeken.

De tombola bij de disco’s is niet meer weg te denken. Ze kijken uit wanneer er weer een nummer wordt getrokken waardoor ze in de prijzen vallen die gesponsord zijn door drogisterij Jo Ceelen. Tevens viel op dat de DJ Dennis van Duijnhoven steeds populairder wordt. Toen het tijd was om t gaan gilde de kinderen “We want more”. Dennis speelde hier goed op in en gaf nog één toegift. Daarna moesten ze toch echt wel naar huis, ouders stonden al enige tijd te wachten!!

 

De volgende activiteit van de Boemerang is een creatieve workshop op vrijdagavond 22 november van 19.30-22.00 uur voor alle kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Let op! Ingang via de eigen ingang van de tienerruimte, dit is achter (bij de parkeerplaatsen) van het ontmoetingscentrum en de entree is 3,50 euro. Aanmelden kan via de website www.boemerangbeekendonk.nl. Inschrijving is  t/m 15 november!!

Het volledige programma van activiteiten en foto’s van Tienerwerk “De Boemerang” staan op de website. Op de hoogte blijven kan ook via www.facebook.com/tienerwerk.deboemerang of volg ons op www.twitter.com/De_Boemerang

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's