Creatief workshop 22 november 2013

Creatieve avond bij “De boemerang”

 

Afgelopen vrijdag was er een creatieve avond voor de kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Voor beeldhouwen mochten 17 kinderen zelf hun eigen speksteen uitzoeken. Ze waren druk bezig met vijlen en schuren met als resultaat konijntjes, olifanten, een zwaan, hartjes e.d. Als de vorm goed was werd die met water gepolijst en in de was gezet. Hier zaten al echte kunstenaars tussen!! Marie-Louise en Jan Wijnen begeleidde hen.

 

Er waren 7 kinderen hard aan het werk met spijkertjes, elastieken en dekseltjes om een gave flipperkast te maken onder leiding van Stefan van Veghel.

 

19 kinderen mochten hun eigen lampje maken. Goedelief gaf hun hier en daar aanwijzingen maar iedereen was al goed bezig. De kinderen lijmde servetten met mooie prints op het lampje met heel gaaf effect als resultaat!!

Diana Swinkels van Gallery Berkendijkje www.galleryberkendijkje.nl begeleide 13 kinderen met sieraden maken. Ze mochten zelf kralen of veertjes uitzoeken om hun halsketting of armbandje te maken. Sommige maakten ook eigen oorbellen. In een mooi sieraden doosje gingen de kinderen trots naar huis!

De volgende activiteit van de Boemerang is de “Aprés Ski” Disco op vrijdagavond 13 december van 19.30-22.00 uur voor alle kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Let op! Ingang via de eigen ingang van de tienerruimte, dit is achter (bij de parkeerplaatsen) van het ontmoetingscentrum en de entree is 1 euro. Aanmelden kan via de website www.boemerangbeekendonk.nl.

Het volledige programma van activiteiten en foto’s van Tienerwerk “De Boemerang” staan op de website. Op de hoogte blijven kan ook via www.facebook.com/tienerwerk.deboemerang of volg ons op www.twitter.com/De_Boemerang

 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's