1e prijs voor Tienerwerk “de Boemerang”

Uitreiking complimenten 20131e prijs voor Tienerwerk “de Boemerang”

Beek en Donk,Vrijdag 1 november werd de Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk voor de negende keer uitgereikt. Met deze uitreiking willen de gemeente Laarbeek en Vierbinden Vrijwilligerswerk hun waardering uitspreken voor alle vrijwilligersorganisaties die actief zijn in deze gemeente. Dit jaar behaalde Tienerwerk “De Boemerang” de 1e prijs in de categorie jeugd en jongerenwerk. De cheque van 250 euro wordt natuurlijk weer besteed aan de kinderen van 10 t/m 15 jaar in Beek en Donk.

Namens “De Boemerang” iedereen bedankt dat u op ons gestemd hebt!!

Tevens wil Tienerwerk Beek en Donk hierbij ook de ouders bedanken voor hun vertrouwen en de tieners voor hun enthousiaste deelname aan onze activiteiten!!

 

De volgende activiteit van de Boemerang is een “Halloween”-Disco op vrijdagavond 8 november van 19.30-22.00 uur voor alle kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Let op! Ingang via de eigen ingang van de tienerruimte, dit is achter (bij de parkeerplaatsen) van het ontmoetingscentrum en de entree is 1 euro. Aanmelden kan via de website www.boemerangbeekendonk.nl.

Het volledige programma van activiteiten van Tienerwerk “De Boemerang” voor de rest van het jaar staat ook op de website.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten en foto’s kan ook via https://www.facebook.com/tienerwerk.deboemerang of volg ons op www.twitter.com/De_Boemerang

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's