Rommelmarkt 6 oktober 2013

“Tienerwerk De Boemerang” organiseerde 6 oktober voor het eerst de rommelmarkt (voorheen verzorgd door Reijakkers Noord) in Beek en Donk.

Beek en Donk,

Iedereen die graag de zolder/schuur/garage op wilde ruimen had NU de kans!!

Zondag 6 oktober organiseerde Tienerwerk “De Boemerang” in Beek en Donk haar eerste Rommelmarkt. Van 10.00 tot 14.00 uur was iedereen van harte welkom in Café zaal Dave v/d Burgt, Heuvelplein 21 te Beek en Donk. Er was de mogelijkheid om een tafel te huren voor 10 euro. Met ruim 300 bezoekers was het tienerwerk “Be Boemerang” zeer tevreden voor de eerste keer. De opbrengst komt volledig ten goede voor de tieners van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Volgend jaar zal deze rommelmarkt weer gehouden worden en hopelijk met dan nog meer kraampjes die verhuurd worden en natuurlijk bezoekers.

Heb je interesse om de eerstvolgende editie een kraam te huren laat het ons weten via het contact formulier, wij nemen dan zodra de datum bekend is contact met u op.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's