“Black & White disco” bij tienerwerk Beek en Donk

“Black & White disco” bij tienerwerk Beek en Donk

 

Met 75 kinderen uit Beek en Donk was het afgelopen vrijdag met DJ Dennis van Duinhoven weer super gezellig!

Er werden weer mooie prijzen weggegeven tijdens de tombola. Tevens werden er 2 extra prijzen weggegeven voor degene die het mooist gekleed waren.

De volgende activiteit is “De Boemerang on Fire” op vrijdagavond 4 oktober van 19.30-22.00 uur voor alle kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk.

Deze avond is informatief en spectaculair maar wat er precies gaat gebeuren is nog een verrassing!! Doe niet je nieuwste kleren en schoenen aan!! Bij slecht weer is er wel een alternatief programma.

Ingang via het ontmoetingscentrum en de entree is 1 euro. Aanmelden kan via de website www.deboemerangbeekendonk.nl. Op de hoogte blijven van alle activiteiten en foto’s kan ook via www.facebook.com/tienerwerkbeekendonk of volg ons op www.twitter.com/De_Boemerang

De Spooktocht Laarbeek is op zaterdag 26 oktober 2013. Je kunt je opgeven via de website van je eigen dorp. Deze activiteit is voor alle kinderen van 10 t/m 15 uit Laarbeek.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's