Back to school disco 23 augustus 2013

“Back to school” disco druk bezocht

 

Iedereen had er zin in om weer even los te gaan. Met 90 kinderen uit Beek en Donk ging afgelopen vrijdag het dak er af met DJ Dennis van Duinhoven.

Er werden mooie prijzen (o.a. een douchegel of deodorant) weggegeven tijdens de tombola. Bij de entree kregen de kinderen een lot voor deze avond waarmee ze de prijzen konden winnen.

Na zo’n heerlijke schoolvakantie met fantastisch weer zijn hier alle scholen weer begonnen. Jammer, maar ook fijn om naar school te gaan én dat de activiteiten van het tienerwerk weer beginnen!! Vele kinderen kijken uit naar de disco’s en zijn benieuwd naar wat De Boemerang verder dit jaar gaat doen.

Binnenkort komt het volledige programma voor de rest van het jaar op de website te staan. Men kan wel al vast definitief vermelden dat de Spooktocht Laarbeek is gepland op zaterdag 26 oktober 2013. Dus reserveer alvast de datum!! Deze activiteit is voor alle kinderen van 10 t/m 15 uit Laarbeek.

De volgende activiteit van de Boemerang is “Black en White”-Disco op vrijdagavond 13 september van 19.30-22.00 uur voor alle kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Ingang via het ontmoetingscentrum en de entree is 1 euro. Aanmelden kan via de website www.deboemerangbeekendonk.nl. Op de hoogte blijven van alle activiteiten en foto’s kan ook via www.facebook.com/tienerwerkbeekendonk of volg ons op www.twitter.com/De_Boemerang

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's