Disco & Lancering website en nieuwe naam 7 juni 2013

Tienerwerk Beek en Donk staat weer op de kaart en het ontstaan van www.tienerwerklaarbeek.nl

 

Beek en Donk – Afgelopen vrijdag 7 juni was er voor de jeugd van 10 t/m 15 jaar de laatste disco voor de vakantie. Tevens werd de nieuwe naam en website van Tienerwerk Beek en Donk gelanceerd. Burgemeester Ubachs van gemeente Laarbeek was uitgenodigd om de nieuwe website te onthullen voor alle tieners van Laarbeek. Ook Tienerwerk Lieshout, Mariahout en Aarle-Rixtel waren aanwezig om hun vernieuwde site te activeren.

 

De 77 kinderen, ouders en genodigde waren reuze benieuwd!

Henrie Bouwmans van Vierbinden opende de presentatie met het ontstaan van Tienerwerk Beek en Donk. Met trots en enthousiasme vertelde hij dat Tienerwerk Beek en Donk eindelijk weer op de kaart staat!!

Catti Baks sprak een kort woordje over onze activiteiten, waarna Roel Beekmans van Skyhighmedia werd uitgenodigd voor de onthulling van de nieuwe naam met logo van Tienerwerk “De Boemerang”. Qua kleuren hetzelfde als op de website (fris, fel en kleurrijk). Het beeldmerk bevat boemerangs en tieners (feest, juichen en gezelligheid) die tevens hand in hand zijn (samenwerken, samen zijn en vriendschap). Tienerwerk wil Roel bij deze heel hartelijk bedanken voor het ontwerp en bij de begeleiding van het maken van de logo’s en websites.  Tevens blijft hij sponsor met het maken van de flyers. Vakwerk!

Jordy van Vrugt werd gevraagd om zijn graffiti kunstwerk van de Boemerang in onze tienerruimte te onthullen. Foto’s en informatie vind je op de website.

Daarna was het woord aan Burgemeester Ubachs die de nieuwe website van Laarbeek activeerde. De 4 Tienerwerken van de verschillende kernen kunnen zo meer samen gaan werken. Iedere organisatie in Laarbeek heeft nu de mogelijkheid om elke activiteit die bedoeld is voor de jeugd, op de site te plaatsen,  zoals bv. de Roefeldag, de Laarbeekse spooktocht, Zeskamp e.d. Zie www.tienerwerklaarbeek.nl.

Vertegenwoordigers van Lieshout, Mariahout en Aarle-Rixtel onthulde ieder hun eigen vernieuwde site. Elk website van de Tienerwerken heeft nu een zelfde uitstraling en opbouw maar  ieder behoudt  zijn eigen logo, naam, kleuren en activiteiten.

Als laatste klap op de vuurpijl werd de website van “De Boemerang” geactiveerd. Wauw met slingers in de lucht zijn we met zijn allen supertrots!!

www.boemerangbeekendonk.nl.

 

Hierna gingen de kinderen weer naar de disco waar party jocky Tim hen weer een aangename avond heeft verzorgd. Bellenblaas, krokodillenwedstrijd, twister op de discovloer en te gekke muziek!!

 

De eerste activiteit na de vakantie is een Back to school disco op vrijdagavond 23 augustus van 19:30 tot 22.00 uur voor alle kinderen uit Beek en Donk van 10 t/m 15 jaar.

Ingang via het ontmoetingscentrum en de entree is € 1,00. Aanmelden kan via onze website www.boemerangbeekendonk.nl. Hier zie je  foto’s van het afgelopen half jaar, maar je blijft ons ook vinden op www.facebook.com/tienerwerkbeekendonk.

Ook kun je je nog aanmelden voor Plush Outdoor op zaterdag 22 juni, een disco in de buitenlucht voor tieners van Laarbeek van het Voortgezet Onderwijs t/m 15 jaar. www.tienerwerklaarbeek.nl. Hiervoor zoekt  men nog vrijwilligers!! Kaartjes zijn verkrijgbaar bij: -’t Dorpshuis in Lieshout en bij Catti Baks, Rietzangerlaan 59 Beek en Donk (doordeweeks dagelijks tussen 18.00-19.00) Tel: 06-28775326.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's