Graffiti workshop uit de KUNST!!

Afgelopen vrijdag 17 mei was er voor de kinderen van 10 t/m 15 jaar een graffiti workshop in de tienerruimte van het ontmoetingscentrum in Beek en Donk.                                                                                                         
Een gave avond waar de kinderen hun eigen ontwerp (1e letter van hun naam) in graffiti konden spuiten. Ze kregen uitleg van Jordy Vrugt maar hij liet de kinderen aardig hun gang gaan en hun eigen creatie maken.
Hier of daar een aanwijzing van hem als ze hier om vroegen en op het einde werden alle ontwerpen zelfs voorzien van hun volledige naam in tagstyle. Iedereen was razend enthousiast en ging met een big smile met hun eigen KUNSTwerk naar huis!!              
Tussendoor konden ze lekker chillen en spelen op de flipperkas, het biljart, voetbaltafel en de WII.
Wij willen Jordy bij deze heel hartelijk bedanken voor deze geweldige avond.
Vanwege de vele vraag vermelden we zijn gegevens voor meer informatie over graffiti decoratie. www.facebook.com/ScanOneGraffiti Tel: 06-24864799 of  [email protected]
De volgende activiteit op vrijdagavond 7 juni van 19:30 tot 22.00 uur is de laatste disco van dit seizoen voor alle kinderen uit Beek en Donk van 10 t/m 15 jaar.
Op deze avond is tevens onze lancering van de nieuwe naam + website van het Tienerwerk Beek en Donk maar ook de site Tienerwerk Laarbeek, deze is tot stand gekomen door de samenwerking van de 4 tienerwerken in Laarbeek.
Een speciaal genodigde gast zal met een druk op de knop dan niet alleen Tienerwerk Beek en Donk en Tienerwerk Laarbeek op het internet plaatsen maar ook de 3 andere vernieuwde websites van Tienerwerk Mariahout, Tienerwerk Lieshout en Tienerwerk Aarle-Rixtel waarbij ieder zijn eigen naam, logo en activiteiten behoud.

no images were found

 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's