(Kick)Boksen / Weerbaarheidstraining bij Tienerwerk Beek en Donk

Dat boksen geen sport is voor watjes maar iets voor doorzetters hebben onze tieners afgelopen vrijdag aan den lijve mogen ondervinden.

34 tieners durfden het aan om mee te doen met de workshop boksen/weerbaarheidstraining in het ontmoetingscentrum. Onder leiding van Riny Heesakkers van boksschool Laarbeek werd al snel duidelijk dat deze sport niet draait om geweld maar vooral om discipline en conditie. De tieners werden uitbundig getest op hun uithoudingsvermogen. Nadat ze flink waren warm gelopen en gesprongen leerde Riny hen de beginselen van het boksen. In teams van 2 werden de geleerde technieken op elkaar geoefend. Na ruim 1,5 uur hard getraind te hebben kon er nog even gechilld worden in de tienerruimte. Om 22.00 uur was de avond alweer ten einde, moe…. maar voldaan!

no images were found

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's