GPS-tocht met Tienerwerk Beek en Donk

Tienerwerk Beek en Donk organiseerde afgelopen vrijdag 29 maart 2013, in samenwerking met Outdoor Laarbeek een Gps Paastocht. De tieners konden zich in groepjes opgeven, samen met 1 volwassen begeleider. In totaal waren er 79 tieners die de kou trotseerden en meeliepen met de tocht. Na een uitgebreide uitleg over de werking van het GPS apparaat konden de groepen beginnen aan hun tocht. Naast het uitvoeren van 2 opdrachten op een vaste post moest er ook nog gezocht worden naar plekken die vooraf gefotografeerd  waren door de organisatie. Omdat het natuurlijk donker was viel het niet altijd mee om deze plekken te vinden!!

Na de tocht kon iedereen zich opwarmen rond het vuur onder het genot van een broodje hamburger en live muziek met dj. Lucas. Toen het tijd was om naar huis te gaan kreeg iedereen nog een chocolade paashaas mee als aandenken.

no images were found

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's