Discoavond Tienerwerk Beek en Donk zo gaaf!!

De Tienerdisco avonden slaan heel goed aan bij de tieners van Beek en Donk. Met weer 100 kinderen van 10 t/m 15 jaar zat er meteen de sfeer in dankzij DJ Tim Frenken uit Lieshout. Wat een feestje!!

Kinderen waren welkom bij Tim achter de draaitafel om te kijken of ze geïnteresseerd zijn in de DJ-Cursus die het tienerwerk voor de kinderen wil gaan regelen. De kinderen die hun naam op de lijst hebben gezet zullen hiervoor benaderd worden als we dit geregeld hebben maar dit kan nog een maandje duren.

De kinderen konden alle karaoke liedjes zingen die ze wilden via de beamer waardoor er veel gelachen en gedanst werd. Jongens of meisjes die gewoon wilden biljarten, chillen of aan de flipperkast spelen konden dit ook gewoon lekker doen. Als surprise had DJ Tim de schuimmachine meegenomen waardoor de kinderen helemaal uit hun dak gingen en het een echte schuimparty werd. Gaaf!!

no images were found

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's