Eerste tienerwerkavond meteen succesvol!!

De eerste tienerwerkavond `nieuwe opzet` in Beek en Donk was vrijdag meteen succesvol. Ruim voor de opening van de Beauty- en Game avond stonden de eerste jongens en meisjes al te wachten om binnen te mogen.

Een geslaagde avond waarin de Beek en Donkse kinderen van 10 t/m 15 jaar konden gamen op de WII´s, Playstation´s en Xboxen.  De Beek en Donkse beauties konden glitter tattoos maken, nagels laten lakken, haren laten opsteken, zich laten opmaken of masseren, om daarna samen of alleen bij de fotograaf een mooie shoot te laten maken. De kinderen konden lekker chillen en dansen in de discotheek, en spelen op de flipperkas, het biljart en de voetbaltafel.

no images were found

Zelfs Wethouder J. Briels kwam een kijkje nemen over wat er was neergezet. Een succes. Alle vrijwilligers van deze superavond worden hierbij bedankt voor hun inzet.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's