Schaatsen eerste activiteit tienerwerk Beek en Donk

Vrijdag 21 december zijn we met zo’n 50 Beek en Donkse jongeren van 10 tot 15 jaar naar de schaatsbaan in Eindhoven geweest.

Een super succes!!

De kinderen hebben buiten heerlijk kunnen schaatsen, binnen was er zelfs discoschaatsen.
In de buitenbaan stond er nu ook een Kermis, dit maakte alles nog extra gezellig!!
Bij deze willen we alle ouders en vrijwilligers hartelijk bedankt voor het rijden!!

 Tot juni 2013 gaan wij als werkgroep een aantal nieuwe activiteiten voor tieners organiseren. In juni gaan we dit met de tieners en met u evalueren en kijken wat we daarna gaan doen. Het streven is erop gericht dat er net als in de andere kernen van Laarbeek een zelfstandige werkgroep gaat ontstaan die met ondersteuning van Vierbinden het tienerwerk in Beek en Donk vorm gaat geven.

 Voor de komende periode gaan wij een aantal nieuwe activiteiten organiseren maar sluiten wij ook aan bij bestaande tieneractiviteiten van Beek en Donkse verenigingen en tienerverenigingen uit de andere kernen van Laarbeek.

 Telkens voor een activiteit zullen wij middels de digitale schoolkranten, een persbericht in de Laarbeeker, posters en evt. flyers en Social Media (vooral Facebook en Hyves !!) publiciteit maken. De tieners kunnen zich steeds via de site www.boemerangbeekendonk.nl aanmelden.

no images were found

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's